Naar homepage
OMG

Onur (14) vindt naaktfoto van zichzelf op Insta en pleegt zelfmoord

  1. Newschevron right
  2. Onur (14) vindt naaktfoto van zichzelf op Insta en pleegt zelfmoord

De veertienjarige Onur uit Enschede heeft zelfmoord gepleegd nadat hij een naaktfoto van zichzelf op Instagram ontdekte. Dat laat het AD weten op hun website. "K heb van je gehouden mij baby. Ik ga doei. Sorry voor alles. Ik doe internet uit dus je kan sturen wat je wil. Het heeft geen nut." Dit is het laatste dat hij zondag heeft gezegd in een chatgesprek met zijn vriendin. Ze appte paniekerig terug, maar kreeg helaas geen antwoord meer...

Spijt

De jongen is vlak na de ontdekking van een flatgebouw gesprongen. Het zou gaan om een naaktselfie en is mogelijk verspreid door een oud-leerling van de school waar Onur de ICT-opleiding deed. Hoe ze aan de foto is gekomen, is nog onduidelijk. De dader heeft via iemand anders laten weten, dat ze nu heel veel spijt heeft van haar ondoordachte actie. De politie is een onderzoek gestart, maar wil absoluut niet van geruchten uitgaan.

Lieve jongen

Na het incident hebben ruim 200 medeleerlingen zich verzameld voor zijn huis in de wijk Deppenbroek. Volgens de klasgenoten van Onur was het een hele lieve en zachte jongen. Hij wordt later deze week begraven in Turkije.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

113

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Check 113.nl of bel het telefoonnummer van 113 Zelfmoordpreventie: 0900-0113. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen hier 24/7 anoniem en gratis gebruik van maken.
Ster advertentie
Ster advertentie