OMG

Man die 10 miljoen won in loterij veroordeeld tot levenslang cel

foto: YouTube: ABC11
  1. Newschevron right
  2. Man die 10 miljoen won in loterij veroordeeld tot levenslang cel

Michael Todd Hill beproefde in 2017 zijn geluk en won 10 miljoen dollar in een loterij. Dat geld niet gelukkig maakt, kan de 54-jarige Amerikaan wellicht beamen, want afgelopen vrijdag werd hij veroordeeld tot een levenslange celstraf wegens moord.

Geen kans op vervroegde vrijlating

Hill kocht volgens WECT-TV bijna vijf jaar geleden het winnende kraslot waarmee hij omgerekend zo'n 9,3 miljoen euro mocht toevoegen aan zijn vermogen. De Amerikaan heeft echter niet lang van zijn geld kunnen genieten. Hij werd afgelopen vrijdag veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf zonder kans op vervroegde vrijlating voor de moord met voorbedachte rade op zijn vriendin in 2020.

Contact met andere mannen

Hills vriendin, Keonna Graham, werd op 20 juli 2020 als vermist opgegeven. De 23-jarige werd niet veel later levenloos aangetroffen in een hotel met een schotwond in haar achterhoofd. Op bewakingsbeelden van het hotel was te zien dat Hill als enige bij haar in de hotelkamer was geweest. De officier van justitie van de staat North Carolina droeg dit aan als belangrijk bewijsmateriaal.

Hill bekende later zijn vriendin neergeschoten te hebben. Hij verklaarde dat hij boos werd omdat zij berichten met andere mannen uitgewisseld zou hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie