OMG

Man (18) breekt poedelnaakt in bij seksshop en steelt voor honderden euro's

foto: Shutterstock/Rose Makin
  1. Newschevron right
  2. Man (18) breekt poedelnaakt in bij seksshop en steelt voor honderden euro's

In Australië vond afgelopen woensdag een opmerkelijke zitting plaats. Een 18-jarige man moest uitleggen waarom hij eind december poedelnaakt inbrak bij de seksshop Sexyland in Darwin. Dat schrijft de lokale krant NT News.

Twee keer ingebroken

De man stal voor ruim 500 Australische dollar (omgerekend zo'n 325 euro) aan seksspeeltjes. Hij trapte op 30 december 2022 de deur van de seksshop in en nam onder andere een paar siliconen billen en een flesje glijmiddel mee. Vervolgens verliet hij de winkel, maar na een korte tijd keerde hij weer terug om tijdschriften en seksspeeltjes te jatten.

Flinke schade

De man is op heterdaad betrapt door de politie en werd direct gearresteerd. Hij had op dat moment geen kleding aan, omdat hij in de winkel alles had uitgetrokken. Volgens de openbaar aanklager is de schade groot: het herstellen van de ingetrapte deur kost 1500 Australische dollar, bijna 970 euro. Verder heeft hij voor bijna 500 dollar aan seksspeeltjes gebruikt, waaronder een opblaaspop, halsband, drie paar damesondergoed, een zwarte kanten masker, neonblauwe vibrator en een enkelboei.

'Zoekende naar sensatie'

"Als gevolg van het misdrijf heeft de eigenaar van de winkel verlies geleden omdat het de voorraad moest vernietigen aangezien hiermee 'geknoeid' was", zegt de openbaar aanklager tegen de krant. De advocaat van de inbreker zegt dat zijn cliënt dronken was en "zoekende naar sensatie". De 18-jarige man moet de uitspraak van de strafzaak in voorlopige hechtenis afwachten.

Ster advertentie
Ster advertentie