OMG

Vermoorde man in Hoorn ligt sinds oud en nieuw met mes in rug op tuintafel

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Vermoorde man in Hoorn ligt sinds oud en nieuw met mes in rug op tuintafel

Bewoners uit Hoorn ontdekten vanochtend het lichaam van een man met in mes in zijn rug in de achtertuin van een woning. Verschillende buurtbewoners van de desbetreffende straat beweren dat de man is vermoord en dat het misdrijf zich waarschijnlijk tijdens oud en nieuw heeft afgespeeld.

Ontdekking

De overburen van het huis met de tuin waar de man is gevonden, konden hun ogen niet geloven toen ze vanochtend nog eens goed naar buiten keken. Vanuit hun slaapkamerraam zagen ze een lichaam voorovergebukt over de tuintafel liggen. Ze sloegen meteen alarm en niet veel later was de politie ter plaatse.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vreemd

Een buurtbewoner laat aan Hart van Nederland weten dat hij van de buren al hoorde dat er een lijk lag in de tuin bij de overburen. "Toen ben ik ook gaan kijken en zie je inderdaad een kale man over een tafel gebukt liggen met een voorwerp in zijn rug. Dus het lijkt alsof er ruzie of een inbreker is geweest." Zowel de man als de rest van de buurt vinden het vreemd dat het slachtoffer al meer dan een dag in de tuin had gelegen zonder dat iemand het had opgemerkt.

Speculaties

De buurtbewoners hebben zo hun eigen theorieën over de man met het mes in zijn rug. Zo zou het slachtoffer volgens hen geen bewoner zijn van het huis. Verder denken zij dat de moord vermoedelijk tijdens oud en nieuw zou zijn gepleegd. "Mijn vrouw heeft wel geschreeuw gehoord met oud en nieuw", vertelt dezelfde buurtbewoner aan Hart van Nederland. "Maar ze wist niet of het nu feestgedrag was of ruzie was."

Forensisch onderzoek

De Forensische opsporing is bezig met een uitgebreid onderzoek in zowel de tuin waar het lichaam is gevonden als het huis dat daarbij hoort. Ook de buurtbewoners worden ondervraagd. De politie in Hoorn wil verder nog niks kwijt over de zaak.

Ster advertentie
Ster advertentie