OMG

Medewerkster geldtransport steelt 1 miljoen euro en is al twee maanden spoorloos

foto: Polizei Stuttgart
  1. Newschevron right
  2. Medewerkster geldtransport steelt 1 miljoen euro en is al twee maanden spoorloos

Een vrouw uit Duitsland is op de vlucht geslagen met meer dan een miljoen euro. Ze stal het geld als medewerkster van een geldtransportbedrijf in Stuttgart en nam na haar ontslag de flinke geldsom mee. De politie is al meer dan twee maanden op zoek naar de vrouw en heeft er nu voor gekozen om haar foto's te openbaren.

Tas met bankbiljetten

Beelden van een bewakingscamera tonen hoe de vrouw een zwarte tas vol bankbiljetten uit een kluis haalt en daarmee het pand verlaat. Meer details over de precieze functie van de vrouw en hoe de diefstal heeft kunnen gebeuren, geeft de politie niet. Hoewel de politie de identiteit van de vrouw niet bekendmaakt, gaat het volgens Duitse media om de 42-jarige Mirnesa S.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

37.500 euro voor gouden tip

De vrouw stal het geld op 14 oktober en dat werd dezelfde dag nog opgemerkt door het waardetransportbedrijf. De autoriteiten zijn er echter tot op heden niet in geslaagd om de verdachte te vinden. De Duitse politie vermoedt dat ze met het geld naar het buitenland is gevlucht. Met de hulp van burgers proberen ze de vrouw nu te vinden. Voor de gouden tip looft de politie een beloning van 37.500 euro uit.

Luxeprinses

Volgens Bild staat Mirnesa, ook wel Miki genoemd, bekend als een echte diva. Door haar tatoeages en extravagante kledingstijl is ze een opmerkelijke verschijning. Daarnaast circuleren er online intieme foto's van haar met een bekend OnlyFans-model, laat de Duitse krant weten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie