OMG

Inbrekers bellen politie tijdens inbraak voor hulp bij spullen verplaatsen

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Inbrekers bellen politie tijdens inbraak voor hulp bij spullen verplaatsen

In de Verenigde Staten zijn twee inbrekers, een man en een vrouw, opgepakt in Florida nadat zij zelf de politie hadden gebeld. Dat meldt AP. De vrouw zei later tegen de politie dat ze belde voor hulp bij het verplaatsen van spullen uit het huis.

Inbraak

Afgelopen zaterdag ontvingen politieagenten in Poinciana (Florida) een belletje. Aan de andere kant van de lijn klonk er echter stilte, waarna de politie besloot om naar het adres toe te gaan om een kijkje te nemen. Bij aankomst dacht de politie dat er niemand aanwezig was, tot ze een mannelijke verdachte en zijn vriendin in het huis aantroffen.

Hulp van politie

De man en vrouw werden aangehouden en tijdens het verhoor werden de twee daders gevraagd waarom ze de politie hadden gebeld. De vrouw gaf als reden dat ze hulp nodig hadden met het verplaatsen van de spullen uit het huis. Ook wilden ze een lift naar het vliegveld om het weekend in New York te spenderen.

"De agenten hebben de verdachten zeker geholpen met de spullen en hebben ze zeker ook een lift gegeven, maar niet naar het vliegveld", aldus de politie in een verklaring, doelend op het politiebureau. "En ze zijn welkom om hier het hele weekend te verblijven. Sowieso veel beter ook dan New York."

Ster advertentie
Ster advertentie