OMG

Miguel deelt bloedig resultaat nadat hij zich liet ophangen

foto: Instagram: @miguelfoto: Instagram: @miguel
  1. Newschevron right
  2. Miguel deelt bloedig resultaat nadat hij zich liet ophangen

Miguel ging afgelopen weekend viraal met een video van zijn exclusieve luistersessie om zijn aankomende album Viscera te promoten. Tijdens het optreden werd hij in zijn rug gepiercet en aan haken opgehangen. De R&B-zanger heeft inmiddels een foto gedeeld van de bloedige nasleep van de actie.

Bloedige sporen

In de post op Instagram zijn de sporen van de haken op de rug van Miguel duidelijk te zien. Daarnaast deelt hij een foto van de bloedvlekken in zijn hemd, die hij na de 'stunt' aan had. "Wat is jouw relatie met pijn?", schreef hij als caption bij het bericht. "Wat is jouw relatie tot verandering?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Miguel opgehangen aan rug

Fans schrokken zich afgelopen weekend kapot toen Miguel op het podium opgehangen werd. Dat gebeurde toen een man in een klinisch wit pak het podium opkwam terwijl de zanger een nieuwe nummer aan het performen was. Miguel kreeg twee haken in zijn rug gepiercet en hing met touwen boven het publiek. De zanger bleef 'rustig' doorgaan met zingen terwijl hij boven het podium bungelde.

Doordat zijn huid overduidelijk uitsteekt, zien de beelden er ontzettend pijnlijk uit. Veel mensen zijn dan ook erg geschrokken van Miguels actie. "Ik heb het gevoel dat hij hier niet zelf om heeft gevraagd. Dit is demonisch", laat iemand op Twitter weten. Een ander is het daar volledig mee eens. Die vindt dat sommige muzikanten op een gegeven moment volledig doorslaan. "Hoe langer een artiest in de industrie zit, hoe raarder deze gaat doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie