Entertainment

Pusha T slachtoffer van bizarre geruchten, fans denken dat Drake erachter zit

foto: YouTube: Showtime/ Bobbi Althofffoto: YouTube: Showtime/ Bobbi Althoff
  1. Newschevron right
  2. Pusha T slachtoffer van bizarre geruchten, fans denken dat Drake erachter zit

Op social media gaan de afgelopen dagen bizarre berichten rond over Pusha T. De rapper lijkt het slachtoffer te zijn geworden van nepaccounts waar bots achter zitten. Die verspreiden de meest vreemde claims en geruchten over hem. Zo luidt een van de tweets: "Pusha T onhult in een nieuw interview dat hij liever een salamander is." Hoewel het niet duidelijk is wie er precies achter de actie zit, vermoeden veel fans dat Drake er iets mee te maken heeft.

Meest bizarre geruchten

In de afgelopen dagen zijn er meer dan 100.000 tweets over Pusha T geplaatst. Los van de vreemde berichtgevingen, gaan er ook talloze bewerkte afbeeldingen van hem rond. De meeste claims zijn relatief onschuldig, maar er zitten ook bijzonder denigrerende geruchten tussen. Zo gaat er een tweet viraal waarin staat dat Pusha T verhuisd is naar Barcelona nadat hij betrapt zou zijn op het verzamelen van voetfoto's van minderjarigen. Daarnaast valt er in een andere tweet te lezen dat hij seks heeft gehad met social media-ster Hasbullah.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Motief niet duidelijk

Het is niet precies duidelijk waarom mensen het op Pusha T gemunt hebben. De reden dat mensen vermoeden dat Drake iets met de actie te maken heeft, komt doordat een gedeelte van de posts hashtags bevatten die refereren naar de Canadese rapper. Zo kom je regelmatig #ScaredOfThe6 (Drake noemt zichzelf regelmatig 6 God) en #ForAllTheDogs (de naam van zijn komende album) tegen.

Beef Pusha T en Drake

Pusha T en Drake lijken het al meer dan tien jaar met elkaar aan de stok te hebben. Zo konden ze lange tijd niet door een deur vanwege een ruzie die begon in 2011. De beef blies pas echt op in 2018 toen Pusha T in de disstrack The Story Of Adidon onthulde dat Drake een kind had. De Mercy-rapper maakte afgelopen jaar echter bekend dat de grootste spanningen achter de rug waren. "Ik heb geen tijd meer voor dat soort spelletjes", vertelde Pusha T in een interview.

Hoewel hij klaar lijkt te zijn met de ruzie, geldt dat ogenschijnlijk niet voor Drake. De Canadese rapper wakkerde de beef onlangs weer aan op de track Meltdown met Travis Scott. Met zijn lines haalde hij uit naar Pharrell en Pusha T en blies hij nieuw leven in een gevoelige ruzie die al voorbij leek te zijn. Hoewel Drake op het album van Travis Scott hard sneerde naar zijn rivaal en er op social media wordt gesuggereerd dat hij iets met de bizarre geruchten te maken heeft, is het niet honderd procent zeker dat hij achter de actie zit waar Pusha T slachtoffer van is geworden.

Ster advertentie
Ster advertentie