OMG

Man krijgt ruzie met zijn vrouw en wint daardoor twee keer op één dag loterij

foto: Foto ter illustratie | EPA
  1. Newschevron right
  2. Man krijgt ruzie met zijn vrouw en wint daardoor twee keer op één dag loterij

Iedereen droomt weleens over het winnen van een grote geldprijs. Voor een Australische koppel werd die droom werkelijkheid. De man vergat een week voor de grote winst om een lot te kopen. Dat zorgde voor een hoop hoofdpijn, aangezien zijn vrouw daar allesbehalve blij mee was. Na een flinke ruzie besloot hij het goed te maken door twee loten te kopen. Dit bleken twee winnende loten te zijn.

Identieke loten

Het koppel uit Dapto, een stad vlakbij Sydney, speelt al 30 jaar lang wekelijks mee met dezelfde cijfers. Hoewel ze nooit eerder zijn getrokken, veranderde dat met de trekking op maandag 13 maart. ''Mijn vrouw heeft altijd gezegd dat we op een dag zouden winnen met deze cijfers'', vertelt de man in een gesprek met Lotto. Hij had haar niet verteld dat hij twee identieke loten had gekocht. Toen ze zich realiseerden dat ze met een van de loten 1 miljoen Australische dollar hadden gewonnen, vertelde hij haar dat hij nóg een lot had gekocht met dezelfde cijfers. Door dit geluk wonnen zij 2 miljoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geld niet nodig voor geluk

Het stel geeft aan de winst niet nodig te hebben om gelukkig te zijn. Met het geld willen ze een huis kopen voor hun dochter en een deel vastzetten voor de toekomst van hun kleinkinderen. Met het geld dat nog over is, willen ze reizen door Australië.

Ster advertentie
Ster advertentie