OMG

Lamborghini ruilt 3D-geprinte Aventador SV van vader en zoon in voor een echte

foto: YouTube: Lamborghini
  1. Newschevron right
  2. Lamborghini ruilt 3D-geprinte Aventador SV van vader en zoon in voor een echte

Vader Sterling Backus en zijn 12-jarige zoon Xander hebben twee jaar gebouwd aan een indrukwekkende replica van een Lamborghini Aventador SV. De Italiaanse autobouwers vonden het project zo tof, dat ze de auto van de Amerikanen uit Colorado midden in de nacht hebben geruild voor een echte Aventador.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Omruilen voor een echte

In een nieuwe kerstvideo van Lamborghini is te zien hoe vader Sterling en zoon Xander dankzij een game op het idee kwamen om de auto te bouwen en hoe de Italianen de auto's midden in de nacht geruild hebben. "Ik kreeg een telefoontje van Lamborghini", vertelt vader Sterling Backus in de kerstvideo. "Zij hadden het idee om onze auto 's nachts te ruilen voor een echte Aventador." Let op die glimlach op het gezicht van de 12-jarige!

Replica kan rijden

Het project van Sterling en Xander is overigens niet zomaar een bouwproject. Hun Lamborghini Aventador-replica kan ook rijden. Er ligt namelijk een 5,7-liter motorblok in van een Chevrolet Corvette uit 2003. Ze hebben alle onderdelen geprint met een 3D-printer. De vader en zoon krijgen de echte Lamborghini Aventador SV trouwens niet voor altijd. Ze mogen twee weken rondrijden in de auto die een half miljoen euro kost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie