OMG

Drake verrast ziek meisje dat wacht op harttransplantatie in ziekenhuis

  1. Newschevron right
  2. Drake verrast ziek meisje dat wacht op harttransplantatie in ziekenhuis

Het ziekenhuis is niet bepaald de droomplek om je verjaardag te vieren. Gelukkig werd de elfde verjaardag van Sofia Sanchez, die al een paar weken in een kinderziekenhuis in Chicago ligt in afwachting op een harttransplantatie, een klein beetje beter gemaakt. Ze werd verrast door haar grote idool Drake!

Video

Sofia Sanchez had twee wensen voor haar elfde verjaardag: een nieuw hart en een ontmoeting met Drake, die die dag een optreden gaf in Chicago. In de hoop om hem te ontmoeten nam ze een video op waarin ze de In My Feelings-challenge deed en de Canadese superster vroeg of hij haar wilde komen bezoeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In shock

De birthdaygirl had geluk, want Drake kon wel wat tijd vrijmaken om langs te gaan bij een van zijn grootste fans. In de video is te zien hoe de kleine Sofia helemaal in shock is wanneer haar idool de ziekenhuiskamer binnenkomt gelopen. Ze gaven elkaar handtekeningen, praatten over basketball en Drake's honden en maakten een heleboel filmpjes en selfies. "Bedankt Drake dat je me op bent komen zoeken. Het betekent heel veel voor mij dat je me hebt opgevrolijkt," zei het zieke meisje aan het eind van de ontmoeting.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hartaandoening

Sofia werd gediagnosticeerd met cardiomyopathie, een aandoening van de hartspier. Het hart kan dan minder goed samentrekken of ontspannen. Daardoor pompt het bloed minder goed rond. Cardiomyopathie is een chronische aandoening. Sofia heeft daarom een nieuw hart nodig.

Ster advertentie
Ster advertentie