OMG

Vermiste Argentijnse man (32) aangetroffen in een haai

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vermiste Argentijnse man (32) aangetroffen in een haai

Bizar nieuws uit Argentinië. Daar zijn de resten van een vermiste man teruggevonden in het binnenste van een haai. Het gaat om de 32-jarige Diego Barría, die kon worden herkend vanwege een tattoo die nog zichtbaar was.

Vermist na quadongeluk

Diego was sinds 18 februari vermist. Hij werd voor het laatst gezien op een strand vlakbij Rocas Coloradas in het zuiden van Argentinië, waar hij rondreed op een quad. Twee dagen later werd het voertuig beschadigd aangetroffen, maar Diego was nergens te bekennen. Vermoedelijk had hij een ongeluk gehad en er werd een massale zoekactie op gang gezet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tattoo herkend

Afgelopen weekend lieten twee vissers aan de kustwacht weten dat ze drie haaien hadden gevangen vlakbij de plek waar het quadongeval had plaatsgevonden. Bij het schoonmaken van een van de dieren vonden ze menselijke resten. Familieleden herkenden daarop Diego's tattoo, waardoor is vastgesteld dat het om de vermiste vader van drie kinderen gaat. DNA-onderzoek moet dit nog bevestigen. Ook wordt er nog onderzoek gedaan naar wat er precies is gebeurd.

'Meegesleurd in zee'

Er wordt vanuit gegaan dat Diego's lichaam na het ongeluk is 'meegesleurd', aangezien er dat desbetreffende weekend een sterke stroming stond. Zo zou zijn lichaam in zee zijn beland, waar de dieren hem hebben gevonden. De haai waarin zijn lichaamsdelen zijn aangetroffen, is een school shark, oftewel een ruwe haai. Die zijn smal, kunnen zo'n twee meter lang worden en eten normaal gesproken voornamelijk vissen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie