OMG

Scholieren binden dode haai aan dak van school

foto: Shutterstock/Rashevskyi Viacheslavfoto: Shutterstock/Rashevskyi Viacheslav
  1. Newschevron right
  2. Scholieren binden dode haai aan dak van school

Scholieren op de Amerikaanse Ponte Vedra High School in de stad Ponte Vedra Beach (Jacksonville, Florida) hebben een lugubere 'grap' uitgehaald. Een groep studenten hing boven een trap op school een meterslange dode haai. Dat schrijft News4jax.

Oudejaarsstunt

Het kadaver is vrijdagochtend naar beneden gehaald en meegenomen. Het zou volgens een bioloog gaan om een zandbankhaai, een van de grotere soorten kusthaaien. De politie verdenkt vijf scholieren van de bizarre 'grap' die was bedoeld als oudejaarsstunt. De schoolleiding heeft de bewakingsbeelden aan de politie gegeven. Die beelden worden voorlopig niet openbaar gemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onderzoek

De stunt blijft waarschijnlijk niet zonder gevolgen. Een lokale advocaat vertelt aan News4jax dat de verantwoordelijke persoon kan worden aangeklaagd voor een reeks van overtredingen. Een commissaris voor vis- en natuurbehoud in Florida bevestigt dat er een onderzoek naar het voorval is gestart.

Geschokt

Leerlingen vertellen aan de nieuwssite dat ze behoorlijk zijn geschrokken van de grap. "Het was behoorlijk gruwelijk. En het is een behoorlijk grote haai", zegt een student. Een andere student vertelt over de gruwelijke stank. "Ik was geschokt. Zoiets verwacht je niet in de ochtend."

Ster advertentie
Ster advertentie