OMG

TikTokker verdient bakken met geld door gebruikte sokken te verkopen

foto: TikTok: @billyjoegrayyfoto: TikTok: @billyjoegrayy
  1. Newschevron right
  2. TikTokker verdient bakken met geld door gebruikte sokken te verkopen

Vakkenvuller, flitsbezorger of bijles geven: er zijn zoveel (bij)baantjes te verzinnen. Maar je kunt ook voor een heel uniek baantje gaan. Dat is waarschijnlijk wat TikTokker Billy-Joe Gray dacht. Hij verkoopt namelijk zijn gebruikte sokken en verdient er bakken met geld mee.

Tussen 10 en 30 pond

Billy-Joe kwam door OnlyFans op het idee om zijn gebruikte sokken te verkopen. Hij heeft namelijk een eigen OnlyFans-pagina en kreeg daar verschillende verzoeken van mensen die gebruikte kleding van hem wilden hebben. Zo kwam hij op het idee om zijn gebruikte sokken te verkopen. Een paar sokken verkoopt hij meestal tussen de 10 en 30 Britse pond (10 pond is omgerekend zo'n 12 euro, 30 pond is zo'n 35 euro, red.).

De verkoop gaat goed, aangezien hij 5 tot 12 paar sokken per week verkoopt. Op de vraag of hij zijn sokken eerst wast voordat hij ze per post opstuurt, antwoordt de TikTokker in een video: "Nee, ik was ze niet. Mensen houden ervan als ze stinkend en vies zijn. Dat is hoe ze verkocht worden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dagenlang

De TikTokker vertelt aan LadBible dat hij de sokken soms dagenlang draagt. Om ze extra te laten stinken gaat hij er ook mee sporten of wandelt hij ermee naar zijn werk. Vooral Amerikanen zijn dol op zijn sokken. "Ik heb veel Amerikanen die mijn gebruikte ondergoed en sokken kopen en ze bewaren voor hun eigen plezier", aldus Billy-Joe.

Ster advertentie
Ster advertentie