OMG

J.Lo en Drake vieren samen Oud en Nieuw

  1. Newschevron right
  2. J.Lo en Drake vieren samen Oud en Nieuw

Na de aanhoudende geruchten over een relatie zijn Drake en J.Lo weer samen gespot. Drake gaf op New Years Eve een concert in nachtclub Hakkasan in Las Vegas. Jennifer Lopez had haar geplande concert in nachtclub E11even in Miami vorige week al afgezegd voor wat "family time". Maar de echte reden is nu duidelijk: ze wilde Oud en Nieuw doorbrengen met haar liefje Drake.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

gezellige avond

J.Lo werd op oudejaarsavond gespot in de VIP-ruimte van club Hakkasan. Om half drie 's nachts verliet ze samen met Drake de club. Volgens bronnen liepen ze toen hand in hand. Beveiligers hielden omstanders op afstand en verboden iedereen om foto's te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

rihanna

Drake deed tijdens zijn optreden ook het nummer "Work" dat hij samen met Rihanna maakte. Maar na korte tijd kapte hij de DJ af en zei hij: "Oké, dat was de vibe van 2016, laat je nu horen voor mijn nieuwe muziek."

publiciteitsstunt

Het stel heeft nog steeds niet officieel gereageerd op de geruchten en dus is het nog steeds onduidelijk of ze officieel een relatie hebben. Volgens sommigen is de relatie niet meer dan een publiciteitsstunt voor hun nieuwe track. Ook zouden de romantische beelden van het Winter Wonderland Prom alleen voor een videoclip zijn. Daarnaast doen ze ook niet echt moeite om hun prille relatie privé te houden.

Ster advertentie
Ster advertentie