OMG

Sneaky vrouw doet alsof ze zwanger is om bagagekosten te besparen

foto: instagram/thebecandrews
  1. Newschevron right
  2. Sneaky vrouw doet alsof ze zwanger is om bagagekosten te besparen

In de categorie lifehacks voor op reis, gaat travelvlogger Rebecca Andrews wel heel ver. De Australische bedacht een slimme truc waarbij ze deed alsof ze zwanger was, om een paar tientjes aan bagagekosten te besparen. Haar travelhack deelde ze met anderen via Instagram en keek vervolgens toe hoe het viraal ging.

Zwanger

Stop met lezen als je comfortabel wil vliegen, want de truc van Rebecca zit allesbehalve lekker. Op Insta is te zien hoe ze de truc voordoet in een hotelkamer. Je ziet hoe ze een laptop in haar kleding doet en van de oplaadkabels van haar mobieltje, laptop en tablet een balletje creëert dat moet dienen als de buik van een zwangere vrouw.

Transformeren op toilet

Let wel op, Rebecca vertrok niet met een zwanger buikje naar het vliegveld. Ze trekt eerst alles uit en gaat normaal naar de luchthaven met handbagage dat te zwaar is. Ze checkt haar bagage online in, loopt langs de beveiliging en de douane en daarna begint de truc. Als Rebecca richting de gate loopt, duikt ze een toilet in waar ze zich transformeert in een zwangere vrouw.

Mislukt

Alles lijkt goed te gaan in de Insta-video van Rebecca Andrews. Haar handbagage is niet meer te zwaar doordat de laptop en laders eruit zijn, dus mag ze gewoon boarden. Alles ging eigenlijk goed, totdat ze haar ticket liet vallen. Ze vertelde CNN dat het personeel de vorm van haar laptop zag, toen ze het papiertje van de grond moest rapen. Rebecca werd aangesproken, vertelde eerlijk over haar truc en moest alsnog 60 Australische dollars aftikken (ongeveer 37 euro).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie