OMG

Wentworth Miller slaat terug na pesterijen op social media

  1. Newschevron right
  2. Wentworth Miller slaat terug na pesterijen op social media

Prison Break-acteur Wentworth Miller heeft in een emotioneel bericht op Facebook alle social media pesterijen de grond in geslagen. De acteur kwam zichzelf tegen als meme met een foto uit 2010 waarop duidelijk te zien is hoe erg hij is veranderd sinds zijn Prison Break-periode.

suïcidaal

In het bericht legt hij uit dat hij last heeft van depressies en suicidale gedachten en dat eten zijn manier was om daaraan te ontsnappen. "Het had alles kunnen zijn, seks, drugs, alcohol, maar eten werd het enige waar ik naar uitkeek."

De foto die van hem was gemaakt, komt uit 2010, een jaar dat hij beschrijft als de moeilijkste periode van zijn volwassen leven. Gelukkig gaat het nu beter met Wentworth. "Lang verhaal kort, ik overleefde. Net zoals de foto's. Als ik die foto zie word ik weer herinnerd aan mijn worsteling."

Geestelijke gezondheid is geen grap

Ondertussen heeft The LAD Bible excuses aangeboden op hun eigen Facebook. Zij geven toe dat je geestelijke gezondheid niet iets is om grappen over te maken.

GOed nieuws: prison break komt terug

Dat het beter met Wentworth Miller gaat bewijst ook het feit dat Prison Break terug komt met een nieuw seizoen van 8-10 afleveringen. De serie zal weer verdergaan na het laatste seizoen met beide broers. De opnames zullen deze lente beginnen en het is de bedoeling dat de sequel eind 2016/begin 2017 uitkomt.

Ster advertentie
Ster advertentie