OMG

'GTA'-fan verstoort tv-show om te vragen wanneer de game eindelijk wordt uitgebracht

foto: YouTube: Game4Nerds
  1. Newschevron right
  2. 'GTA'-fan verstoort tv-show om te vragen wanneer de game eindelijk wordt uitgebracht

Fans van Grand Theft Auto wachten al heel lang op het zesde deel in de reeks. Het is namelijk al acht jaar geleden dat GTA 5 uitkwam. Bij sommige gamers is het geduld op. Daarom besloot een Duitse man bij een televisieprogramma de spotlights te pakken en te vragen wanneer GTA 6 eindelijk uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar blijft GTA 6?

In de video van het voorval is te zien hoe de Duitse man genaamd Taser het podium van een spelshow oprent. "Ik wil weten waar GTA 6 in hemelsnaam blijft", zegt hij vervolgens tegen een van de hosts. "Ik wacht al acht jaar op GTA 6." De hosts kunnen daar natuurlijk ook helemaal geen antwoord op gegeven. "Het beste wat we kunnen doen is in de camera schreeuwen: 'Waar is GTA 6?'", roept Taser vervolgens op. "Nee, dat heb ik helemaal niet nodig. Ik heb GTA 5 nog niet eens uitgespeeld", antwoordt de presentator. Kort daarna wordt de man van het podium gehaald door de beveiliging.

Niet op korte termijn

De kans dat gamers op korte termijn GTA 6 kunnen spelen is klein. Volgens een video van de bekende leaker Tom Henderson zal het spel mogelijk pas in 2025 verschijnen. De uitgever van GTA liet eerder ook al weten dat een nieuwe editie de komende jaren niet in de planning zit.

Ster advertentie
Ster advertentie