Naar homepage
Games & gadgets

GTA 6 verschijnt mogelijk pas in 2025

  1. Newschevron right
  2. GTA 6 verschijnt mogelijk pas in 2025

Volgens een nieuwe video van Tom Henderson, een bekende leaker die eerder bijvoorbeeld al Call of Duty-titels correct onthulde, zal Grand Theft Auto VI mogelijk pas in 2025 verschijnen. Geduldig wachtende GTA-fans zullen waarschijnlijk dus nog een stuk geduldiger moeten wachten, helaas.

Moderne Vice City

Dat het spel niet voor 2025 uitkomt, komt overeen met een eerder bericht van de uitgever waaruit bleek dat GTA de komende jaren niet in de planning zat. In zijn recente video vertelt Henderson ook nog dat GTA 6 zich zal afspelen in een moderne versie van Vice City, waar het spel zich ook al afspeelde in de game uit 2002. Verder claimt Henderson ook nog dat de map waarschijnlijk aangepast kan worden, vergelijkbaar met de map van Fortnite bijvoorbeeld.

Online

Op het gebied van online meldt Henderson dat Rockstar, de uitgever van het spel, zijn medewerkers veel vrijheid wil geven. Eerder kwam al het gerucht naar buiten dat er in GTA 6 voor het eerst met een vrouwelijke hoofdrolspeelster gespeeld zou worden.

Het is echter belangrijk om te benoemen dat alle geruchten rondom GTA 6 nog met een korreltje zout genomen moeten worden, aangezien het spel er voorlopig nog niet aan zit te komen.

Ster advertentie
Ster advertentie