OMG

Vrouw geeft man sekspop die op haar lijkt voor als ze niet in de stemming is

foto: YouTube: SWNS
  1. Newschevron right
  2. Vrouw geeft man sekspop die op haar lijkt voor als ze niet in de stemming is

Een 23-jarige vrouw, genaamd Char Grey, heeft een sekspop die op haar lijkt voor haar man gekocht. De pop, genaamd Dee, kan door de 28-jarige Callum gebruikt worden wanneer Char niet in de stemming is. Verder gebruikt het stel Dee ook in hun gezamenlijke sessies en is ze terug te zien in hun video's op OnlyFans.

OnlyFans

In gesprek met SWNS vertelt het koppel dat Char voorheen in de zorg werkte en Callum actief was als schilder. Het koppel besloot OnlyFans te verkennen nadat Dee hun seksleven had opgefleurd. Dat begon nadat de twee het gesprek met elkaar waren aangegaan over experimenteren met groepsseks. Char had daar echter haar bedenkingen bij en was bang dat ze jaloers zou worden. Als een tussenweg besloot ze een sekspop van 1500 pond aan te schaffen.

Het stel verdient tegenwoordig de kost met hun OnlyFans-account. De inkomsten lopen op maandbasis op tot 70.000 pond. Ze hebben zelfs al een keer 10.000 pond op één dag verdiend.

Echt persoon

Het koppel kocht de pop in juni via een online webshop nadat ze eerder een pop hadden die 'het gewoon net niet was'. "Er waren er zoveel om uit te kiezen", zei Char. Gelukkig hebben we Dee uiteindelijk gevonden. Ze lijkt zoveel op mij en ze zorgt ervoor dat ik niet jaloers hoef te worden, omdat ze niet echt is. Maar ze zorgt wel voor een nieuwe dimensie tijdens de seks."

Ze behandelen Dee nu als een echt persoon: ze kleden haar in mooie lingerie en stijlvolle jurken, nemen haar mee tijdens autoritten en kijken samen naar hun favoriete tv-series. "Ze is niet 'zomaar een pop'. We zijn echt aan haar gehecht. Ze heeft geholpen onze relatie te versterken en ons seksleven in vuur en vlam te zetten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dee als Char niet in de stemming is

Een andere belangrijke reden om een sekspop aan te schaffen, was om Callum aan zijn trekken te laten komen als Char niet in de stemming is. "Callum heeft een grotere seksuele behoefte dan ik, dus het is geweldig dat hij Dee heeft als ik geen seks wil. Maar we houden er allebei van om met haar te experimenteren en we betrekken haar ook graag bij onze stomende sessies."

'Beste beslissing'

Vanuit hun omgeving krijgt het koppel te maken met kritiek en verbaasde reacties over hun seksleven. "Het kan ons niets schelen wat iemand denkt. Voor ons werkt het, dat is het belangrijkste", zegt Char daarover. "We hadden het over wat meer pit in de slaapkamer en overwogen een trio of kwartet. Maar zoals de meeste meisjes was ik bang dat ik Callum niet met een andere vrouw kon zien."

Volgens het stel was het een gezamenlijke beslissing om de sekspop aan te schaffen, maar Char zette uiteindelijk de stap om het te doen. "Tot op heden hebben we daar absoluut geen spijt van. Het is misschien wel de beste beslissing die we in onze relatie genomen hebben en het heeft ons seksleven naar een nieuw niveau gebracht."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie