OMG

Man veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf voor seks met paard

foto: Twitter: @bexarcountyjail
  1. Newschevron right
  2. Man veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf voor seks met paard

Een 24-jarige man uit Texas is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 jaar voor het hebben van seks met verschillende paarden. KSAT meldt dat hij zich tussen juni 2020 en februari 2021 minimaal drie keer schuldig maakte aan de daad.

Seks met verschillende paarden

De hoofdpersoon in het bizarre verhaal heet Jean Marie Bugoma. Hij sloeg zijn slag op een paardenstal in San Antonio.

De eigenaar van de stal van de getroffen paarden merkte op een dag op dat twee van zijn paarden gewond waren geraakt. Een dierenarts stelde vervolgens vast dat de dieren seksueel misbruikt waren. Naar verluidt zou Bugoma maanden later opnieuw toegeslagen hebben en seks hebben gehad met een van de paarden. Ook werden twee andere paarden vastgebonden door de man.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

10 jaar cel

De staleigenaar zag Bugoma in februari 2021 terug op bewakingsvideo's, waarin hij naakt door de stallen liep. Op die manier konden de autoriteiten een bevel afdwingen voor DNA-onderzoek. Daaruit bleek dat er bij de paarden sporen van DNA werden aangetroffen van de 24-jarige verdachte. In een beëdigde verklaring gaf Bugoma toe schuldig te zijn, waarna de rechter een gevangenisstraf van 10 jaar uitsprak.

Ster advertentie
Ster advertentie