OMG

Lil Kleine in Quote: "Ik denk dat ik €422 miljoen ga verdienen"

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine in Quote: "Ik denk dat ik €422 miljoen ga verdienen"

Al kreeft etend, kleiduivenschietend en croquet spelend staat Lil Kleine deze maand in de Quote. Het tijdschrift leerde de artiest een paar manieren die - volgens Quote - passen bij het leven van een miljonair. In een afgelegen kasteel kreeg Jorik etiquetteles en praatte hij Quote bij over al zijn wilde plannen.

Luxe

"Ik ga liever om met iemand uit Oud-Zuid die nette kleding kan betalen dan met een of andere tokkie die het snot uit z’n neus vreet." Het is geen geheim dat Lil Kleine graag omgeven is door luxe. Hij houdt ervan om geld te laten rollen. In het interview met Quote zegt hij dat Nederlanders zich volgens hem te snel schamen hiervoor.

"In Amerika is de tandarts met de duurste auto de beste tandarts. En terecht. Ik ga ook liever naar een tandarts met een Ferrari dan eentje met een Fiat. Die is schijnbaar beter in z’n werk. Zo kun je het ook zien, hè."

Geldpraat

Lil Kleine is gek op moneytalk. Op zijn Instagram geeft hij ook maar al te graag een kijkje in zijn luxe leven dat alleen maar lijkt te bestaan uit dure etentjes, extravagante villa's in Ibiza en liters champagne. Maar hoeveel geld heeft hij nou daadwerkelijk?

"Ik ben inmiddels beroemd, maar nog lang niet rijk. Veel mensen denken dat ik €5 miljoen bezit, maar dat is onzin. Als ik alles wat ik heb – m’n huis, auto, blingbling, enzovoort – zou verkopen, dan kom ik gerust boven de paar miljoen uit, maar dat staat niet op mijn bankrekening."

422 miljoen

De 23-jarige artiest is nog niet tevreden. Op een dag wil hij in de Quote 500 staan. Hij heeft zelfs al precies voor ogen welk exacte bedrag er ooit op zijn rekening moet komen te staan. Van kinds af aan droomt hij namelijk al dat hij 422 miljoen euro gaat verdienen. Hoe hij dat gaat doen weet hij ook al. Niet als rapper, maar als ondernemer of investeerder.

"Dat bedrag spookt al jaren door m’n hoofd. Het is heel makkelijk om met een vingertje te wijzen als het mij niet lukt, maar ik droom graag groot. En het is echt mogelijk."

Geld maakt gelukkig

Geld is niet het enige dat Jorik gelukkig maakt. Natuurlijk zijn ook zaken als gezondheid en liefde voor hem belangrijk. "Maar geld bepaalt wel een groot deel van mijn geluk." De artiest vindt het heerlijk dat hij "lachend" zijn hypotheek van 3000 euro kan betalen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie