OMG

YouTuber gearresteerd voor het gooien van emmer met poep op treinpassagier

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. YouTuber gearresteerd voor het gooien van emmer met poep op treinpassagier

In België is een YouTuber gearresteerd, nadat hij een emmer vol hondenpoep op een treinpassagier gooide. In een video die op het internet circuleert, is te zien hoe een treinpassagier de volle lading hondenpoep over zich heen krijgt. De YouTuber wordt beschuldigd van mishandeling en het brengen van schade aan eigendommen.

Hondenpoep

In de video is te zien dat de YouTuber een emmer vasthoudt en een onbekende man in de trein benadert. Vervolgens gooit hij de emmer vol hondenpoep over de man heen en rent hij de trein uit. Het slachtoffer en de vervoerder hebben na het incident een klacht ingediend. Volgens de politie had de YouTuber de ontlasting gemengd met olie, bier, water, bladeren en verf.

De Youtuber heeft slechts 738 abonnees en deelt soortgelijke 'pranks' op zijn account.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

De video, waarin het incident te zien is, heeft voor veel boze reacties gezorgd. "Je kunt beter achter je kijken als je over straat loopt. Je bent niet veilig, want ik zoek je", reageert iemand. "Je zult nooit lager zakken dan deze jongen", "Het is jammer dat je je creatieve energie niet op een zinvollere manier gebruikt" en "Het lijkt erop dat hij in hechtenis zit voor zijn misdaden. Ik hoop dat de rechter hem hard zal aanpakken. Ze zullen niet aardig voor hem zijn in de gevangenis."

Ster advertentie
Ster advertentie