OMG

Bewakingscamera fotografeert 'overleden zoon' in keuken

foto: facebook/jenhodge007
  1. Newschevron right
  2. Bewakingscamera fotografeert 'overleden zoon' in keuken

Jennifer en haar dochter keken onlangs stomverbaasd naar de beelden van hun bewakingscamera. Nadat het alarmsysteem thuis afging, ontving Jennifer automatisch een melding van een e-mailbericht waarin stond dat er iemand rondliep in haar keuken. Aangezien er niemand in de keuken was, waren de moeder en dochter wel benieuwd naar de beelden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Overleden zoon

In de e-mail die Jennifer had ontvangen, zat ook een foto die de bewakingscamera had gemaakt van de indringer. Dat bleek tot hun verbazing een transparante versie van iemand die volgens haar sprekend op haar zoon leek. Normaal gesproken zou je niet moeten schrikken van je zoon, maar haar Robbie is twee jaar daarvoor overleden aan een drugsoverdosis.

Gelukkig in de hemel

De dochter van Jennifer zag direct Robbie op de foto en zei: "Mama, er staat iemand in de keuken. Mama dat is Robbie!" Volgens Jennifer lijkt hij sprekend op haar zoon, zelfs zijn baard. Voor de moeder is dat het teken dat haar zoon altijd bij haar is: "We hebben geen idee wat we hiervan moeten vinden, maar het is mooi om te weten dat mijn prachtige zoon altijd bij ons is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie