OMG

Agenten zoeken gemaskerde personen, blijken hoofdsteunen met 'Scream'-maskers te zijn

foto: Facebook: Politiebureau Laakfoto: Facebook: Politiebureau Laak
  1. Newschevron right
  2. Agenten zoeken gemaskerde personen, blijken hoofdsteunen met 'Scream'-maskers te zijn

Wat doe je als je iemand met een Scream-masker ziet? Hard wegrennen en de politie bellen natuurlijk! Dat deden omstanders in de Haagse wijk Laak ook, die twee gemaskerde personen in een auto dachten te zien.

Verdachte omstandigheden

Donderdagavond werden agenten gestuurd naar de Gouverneurlaan na meldingen van omstanders die zich zorgen maakten om 'verdachte omstandigheden'. Deze meldingen nam de politie erg serieus, maar bij aankomst bleek de situatie een stuk minder zorgelijk te zijn dan gedacht.

Oh nee, toch niet

De auto waarin de gemaskerde personen zouden zitten, werd na een kleine zoektocht gevonden. Het ging echter niet om gemaskerde mensen, maar om twee hoofsteunen met maskers uit de bekende films Scream en Scary Movie.

De agenten begrepen wel waarom de omstanders de politie hadden gebeld. "In het donker leek het net alsof er mensen met maskers in het voertuig zaten", schrijft de politie op Facebook. Boos is de politie niet vanwege dit valse alarm. "Wij zijn blij met oplettende burgers en rijden liever een keer te veel dan te weinig."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie