OMG

Droombaan: Spelen met LEGO-steentjes als Master Model Builder

foto: twitter/ldcbirmingham
  1. Newschevron right
  2. Droombaan: Spelen met LEGO-steentjes als Master Model Builder

LEGO heeft een droomvacature voor je, want ze zoeken een Master Model Builder voor het LEGOLAND Discovery Centre in het Engelse Birmingham! Je moet gek zijn van de kleurrijke stenen, vloeiend Engels spreken, niet bang zijn voor de camera en zeer flexibel zijn als het om werkuren gaat. Aangezien je baan om bouwen draait, moet je natuurlijk ook de beroemde handleidingen begrijpen en kunnen uitvoeren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reageren

Als Master Model Builder doe je overigens meer dan bouwen. Je geeft ook presentaties en workshops aan kinderen en gezinnen zodat ze hun eigen meesterwerken kunnen creëren. Wees wel zeker van je zaak, want de concurrentie is moordend. Duizenden mensen hebben al gereageerd op de vacature. Wil je ook reageren? Dat kan hier tot 21 maart.

Challenge

De beste vijftig sollicitanten nodigen ze 24 maart uit om mee te doen aan een ‘Brickfactor Challenge’. Dat is een soort X-Factor waarbij ze de professionals van de amateurs zullen gaan onderscheiden. Mocht je je toch nog extra willen verdiepen in de werkzaamheden van een LEGO Master Model Builder, check dan dit interview met Chris Steininger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie