OMG

Moeder betaalt bruiloft dochter, laat zich bezwangeren door bruidegom

foto: YouTube: News 247 Live
  1. Newschevron right
  2. Moeder betaalt bruiloft dochter, laat zich bezwangeren door bruidegom

Stel je voor: je hebt de man van je leven gevonden, bent dolgelukkig en uiteindelijk trouw je met hem, maar dan kom je erachter dat hij seks heeft gehad met je moeder. Dat niet alleen; zij is nu ook nog zwanger van hem. Dit vreselijke verhaal overkwam Lauren Wall uit Engeland.

17.500

De reden dat Lauren haar verhaal nu vertelt, is omdat ze nu de moed had om het verhaal te delen. Lauren (34) trouwde vijftien jaar geleden met Paul White (35). De droombruiloft van Lauren en Paul kostte bij elkaar zo'n 17.500 euro, wat moeder Julie (53) betaalde. Lauren besloot daarom wat liefs terug te doen dus nam ze haar moeder samen met haar hubby mee op huwelijksreis. Daar ging het mis: de twee konden het wel héél goed met elkaar vinden. Lauren besefte alleen nog niet hoé goed.

Honeymoon

Paul vroeg acht weken na de honeymoon een scheiding aan. Daar bleef het echter niet bij: negen maanden later kwam pas de echte klapper. Laurens moeder bleek namelijk zwanger te zijn van Paul. Lauren zegt dat ze wel merkte dat het goed klikte tussen hen. "Ze lachten wat af samen, maar ik zocht er niets achter. Ze waren gewoon vriendelijk tegen elkaar, dacht ik”, vertelt Lauren in The Mirror. "Maar helaas: we hadden nog maar net het huwelijkscontract ondertekend toen het gedrag van Paul al veranderde. Zo mocht ik bijvoorbeeld absoluut niet meer in zijn mobiel kijken.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Appjes

De zus van Lauren keek een aantal weken later in de telefoon van hun moeder en zag dat Paul en zij heel wat hadden geappt. Toen Lauren haar man ermee confronteerde biechtte hij op wat er speelde. Hij deed zijn trouwring af en liet Lauren met hun dochtertje van zeven maanden achter.

Baby

Nadat de twee uit elkaar waren, kwam Lauren haar moeder op straat tegen, en ja hoor: haar moeder had een buikje. Moeder Julie zei dat het een cyste was, maar Lauren wist wel beter. Toen de baby geboren werd kwam de waarheid pas naar buiten: Paul en Julie hadden samen een kind gekregen. "Tot dan toe had mijn moeder altijd beweerd dat Paul niet de vader was, maar vanbinnen wist ik beter. Toen die bevestiging er ook echt kwam, stortte mijn wereld in.”

Hertrouwd

Hier hebben de twee het niet bij gelaten: in 2009 besloten Julie en Paul te trouwen, vijf jaar na de trouwdag van Lauren en Paul. Er zat maar één dag tussen de trouwdata van haar dochter en Julie zelf: Lauren en Paul trouwden op 14 augustus 2004, Julie en Paul trouwden op 15 augustus 2009. Lauren zegt dat ze nu weer contact heeft met haar moeder, nadat zij een brief stuurde met excuses. "Maar dat betekent niet dat ik dit trauma verwerkt heb”, vertelt ze. " Paul heeft er zelfs nooit excuses voor gemaakt. Ik heb hem gezegd dat hij het aan onze dochter mocht uitleggen, maar hij wilde geen oude koeien uit de sloot halen.” Heftig!

Ster advertentie
Ster advertentie