OMG

Wesley betrapt zijn vrouw met boa: "Ik wilde ze doodslaan"

foto: PowNedfoto: PowNed
  1. Newschevron right
  2. Wesley betrapt zijn vrouw met boa: "Ik wilde ze doodslaan"

Stel je voor dat je een uurtje eerder dan gepland thuiskomt en je een halfnaakte boa met je partner op de bank ziet liggen. Het overkwam Wesley, die zijn vrouw op heterdaad betrapte met de ambtenaar in functie. Hij legde het moment vast en slingerde de beelden op internet. "Maar ik had ze eigenlijk morsdood willen slaan."

Vrouw betrapt met boa

Wesley had al langere tijd het gevoel dat er iets speelde tussen zijn partner en de boa. "Ik word al een jaar lang voor de gek gehouden door een ambtenaar in functie en gisteren heb ik eindelijk bevestiging gehad", vertelt hij emotioneel aan PowNed. "Ik ben filmend naar binnengegaan en zag dat ze samen op de bank lagen."

Op de beelden is te zien dat de boa zijn geslachtdeel bedekt met een deken, terwijl de partner van Wesley vol schaamte wegloopt. "En, gezellig?", hoor je Wesley zeggen. "Nu staat het op video. Ik bel de politie." Zijn vriendin lijkt zich weinig zorgen te maken om de juridische kant van de situatie. Terwijl ze haar gezicht bedekt en haastig uit het camerabeeld probeert te verdwijnen, zegt ze geïrriteerd: "Och, bel maar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ik wilde ze doodslaan'

Het is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk dat Wesley de video van zijn partner en de boa met de wereld deelt. Hij legt uit waarom hij dat doet: "Ik vind dat zij aan de schandpaal moeten." Naast het feit dat zijn vriendin hem bedrogen heeft, is hij ook boos op de ambtenaar. "Je kunt hier niet halfnaakt in je handhaving-kleding bij mij op de bank mijn vriendin liggen neuken. Ik hoop dat alle instanties meekijken en zien wat voor dingen hun medewerkers doen. Dit is een schande voor Nederland."

In het interview laat Wesley verder weten dat hij maar liefst vijf kinderen heeft. "Maar het had niet veel gescheeld of ze waren hun vader voor lange tijd kwijt geweest." Hoewel het onduidelijk is of de betrapte vrouw de moeder van al zijn kinderen is, zegt Wesley dat de kans op een gezinsdrama groot was. Hij moest dan ook hard zijn best doen om zichzelf te beheersen. "Ik wilde ze eigenlijk allebei morsdood slaan, dat mag iedereen weten."

Ster advertentie
Ster advertentie