FunX

Ben beleeft raarste dingen op werk: "Man vroeg of ik seks met zijn vrouw wilde"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Ben beleeft raarste dingen op werk: "Man vroeg of ik seks met zijn vrouw wilde"

Loodgieters zijn ontzettend belangrijk als het gaat om het oplossen van fucked up problemen. Ben* is een van die life savers. Hij geniet volop van zijn werk, maar maakt ook vaak ontzettend rare dingen mee tijdens klussen bij klanten. In gesprek met FunX vertelt hij er meer over.

Quote

Ik kreeg 's avonds ineens een foto van een clitpiercing.

Condoom op tas

Een van de situaties die Ben is bijgebleven, was toen hij een koppel bezocht vanwege een lekkage aan de cv-ketel. "Terwijl ik bezig was met mijn klus, zag ik ineens dat ze bij de deurpost stonden. Ze gluurden naar me en moesten heel de tijd lachen. Ik dacht: wat is er toch aan de hand?" Toen Ben iets uit z'n tas wilde halen, zag hij dat er een condoom op lag.

"Die man zag dat ik de condoom had gezien en vroeg me toen wat ik van zijn vrouw vond", vertelt Ben. "Ik kon me geen houding geven op dat moment en zei zoiets van: 'Ja, ik weet niet…' Daarna vroeg hij uit het niets: 'Zou je haar willen neuken?'"

Harde

Aangezien Ben een vriendin heeft, wees hij het verzoek vriendelijk af. "Ik ben daarna nog zeker een half uur gebleven om mijn klus af te maken. Het was heel ongemakkelijk, maar ik vond het ook wel weer wat hebben dat die man dat vroeg. Ze bleven me pushen, maar ik gaf aan dat ik voor een bedrijf werk en geen zin in gezeik had. Op een gegeven moment ging die vrouw de hele tijd in een badjas langs me lopen. Het was een aantrekkelijke vrouw, dus ik moet wel bekennen dat ik een harde had, haha."

Nadat Ben klaar was met zijn klus, vroeg het koppel nog om zijn nummer, in de hoop dat hij een keer buiten werktijd wilde afspreken. "Ik ben toen gewoon weggegaan, want ik ga die dingen niet doen terwijl ik een vriendin heb."

Quote

Ik was een half jaar lang zo bang als mijn baas belde. Telkens als hij belde, dacht ik: nu ben ik de lul en gaat hij me ontslaan.

'Ik ben nat'

Hoewel hij dit verzoek afwees, geeft Ben eerlijk toe dat hij in het verleden weleens een verzoek heeft geaccepteerd. Toen hij net begon als loodgieter – en nog single was - moest hij een keer langs bij een studentencomplex voor een klus. "Ik was gewoon aan het werk en er was een meisje dat heel de tijd naast me kwam staan. Ze vroeg op een gegeven moment: 'Zijn er nooit vrouwen die iets met je willen doen? Want ik zal je eerlijk bekennen dat ik best nat ben nu'. Ik had toen echt zoiets van: wat de fuck gebeurt hier?"

Half jaar bang voor ontslag

Het onverwachte gesprek zorgde ervoor dat Ben er niet meer bij was met zijn hoofd. Hij besloot daarom even rustig aan te doen en te gaan zitten. "Ze gaf me een glaasje water en we begonnen verder te praten. Toen zei ze: 'Het lijkt me heel gaaf als ik je tussen al je gereedschap kan pijpen'. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me toen wel heb laten pijpen, maar dat is de enige keer dat ik zoiets heb gedaan tijdens werk. Daarna was ik een half jaar lang zo bang als mijn baas belde. Telkens als hij belde, dacht ik: nu ben ik de lul en gaat hij me ontslaan."

Clitpiercing

Het was niet Bens laatste ervaring met een studente. "Ik was een keer bezig in een studentenhuis en toen kwam er een meisje naar me toe. Ze zei dat ze het koud had, dus ik vertelde dat de cv-ketel uit stond omdat ik 'm aan het repareren was. Op een gegeven moment moest ik even weg en gaf ik haar mijn nummer. Ik moest haar namelijk bellen zodat ze open kon doen zodra ik terug was."

Toen Ben uiteindelijk terug in het studentenhuis was, kreeg hij koekjes en wat te drinken van het meisje. Nadat hij klaar was met zijn klus, vroeg ze Ben of hij nog wilde blijven hangen. "Daar ben ik niet op ingegaan", vertelt Ben. "In de avond, terwijl ik in bed lag, begon mijn mobiel ineens te trillen. Het was een foto van een clitpiercing, maar ik had niet door van wie het was. Het ergste was dat mijn vriendin naast me lag, dus ik dacht: wat de fuck gebeurt hier? Ik heb 'm toen meteen verwijderd. Een dag later besefte ik dat het om dat ene meisje ging. Ze stuurde me nog: 'Hou je niet van piercings?' Ik gaf aan dat ik het geniaal vond, maar ik vroeg wel vriendelijk of ze het niet meer wilde doen."

Geen details

Ben is blij dat zijn vriendin de foto van de clitpiercing niet heeft gezien. "Dan was ik kapot geweest", zegt hij opgelucht. Hij vertelt soms wel bepaalde dingen die tijdens werk gebeuren, maar probeert niet te veel in detail te treden. "Ik vertel wel dat ze flirten ofzo, maar als ik alles vertel, ben ik bang dat ze het niet chill gaat vinden dat ik dit werk doe. Dat zou ik niet willen."

Quote

Ik durfde gewoon niet aan te bellen, maar ik wilde het eigenlijk wel. Ook al heb ik een vriendin, dit had ik eigenlijk moeten doen, haha.

Nog altijd spijt

Hoewel hij nooit zou willen vreemdgaan, heeft Ben soms nog altijd spijt dat hij op één specifiek verzoek niet is ingegaan. "Ik was een keer heel dichtbij mijn huis bezig, twee straten verder. Dat was bij een gescheiden moeder en haar dochter thuis. Die moeder zei gelijk: 'Goh, wat een knap ventje'. Toen zei haar dochter: 'Deze is voor mij, mam', waarna haar moeder antwoordde: 'We kunnen 'm toch delen? Jij eerst en ik daarna.'"

In eerste instantie dacht Ben dat de moeder en dochter wat aan het geinen waren, maar ze bleken bloedserieus te zijn. "Ik had ze al verteld dat ik dichtbij woonde, toen zei die moeder: 'Kom 's avonds een keertje langs.' Ook aaide de dochter nog een keer over m’n been terwijl we aan het praten waren. Ik dacht: dit is een jongensdroom. Maar ik had ook zoiets van: ik ga dit niet doen tijdens werk. Toen ben ik weggegaan zonder iets met ze te doen. 's Avonds liep ik nog langs dat huis terwijl ik m’n hond uitliet. Ik durfde gewoon niet aan te bellen, maar ik wilde het wel. Ook al heb ik een vriendin, dit had ik eigenlijk moeten doen, haha."

Aanrader

Ben geniet volop van zijn baan en kan het iedereen aanraden om loodgieter te worden. "Het is echt een vette baan en het verdient ook nog eens goed", vertelt hij. "Je maakt daarnaast zoveel mee. Niet alleen de situaties waarover ik heb verteld, maar ook dingen als familieruzies. Je zit er dan middenin. Ik vind dat geweldig, haha."

*In verband met privacy is zijn naam gefingeerd. Zijn echte naam is bekend bij de redactie.

Ster advertentie
Ster advertentie