OMG

VIDEO: Jongste jackpotwinnaar ooit klaagt over rijk zijn

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Jongste jackpotwinnaar ooit klaagt over rijk zijn

De jongste Britse jackpotwinnaar ooit wil de loterij aanklagen voor nalatigheid. Jane Park won 1 miljoen pond op haar zeventiende, maar claimt nu dat ze gek wordt van de stress. De 21-jarige vrouw wil geld eisen, omdat ze te veel geld heeft. Jane klaagt over haar opvallende jeep, over ongemakkelijke vakanties naar de Malediven en over dronken worden. Het enige waar ze niet over klaagt, zijn haar nieuwe borsten. Lees vooral verder na de foto

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Knalpaarse jeep

Het verhaal van Jane wordt alsmaar erger. Je zou bijna medelijden met haar krijgen: "Ik heb veel materiële dingen, maar mijn leven is leeg. Ik kocht een chihuahua die Princess heet, maar die heb ik weggegeven aan mijn tante. De hond vond mijn auto verschrikkelijk en ik had toch geen tijd voor haar." Ook Jane's knalpaarse jeep bleek niet haar droomauto: "Mijn Range Rover was zo opvallend dat mensen steeds naar me keken. En hij was veel te groot."

TIEN KEER SLECHTER

"Soms voelt het alsof het winnen van de loterij mijn leven heeft geruïneerd," zegt Jane tegen de Sunday People. "Ik dacht dat ik er tien keer beter van zou worden, maar ik werd er juist tien keer slechter van. Ik hoop op sommige dagen dat ik geen geld had. Dan zeg ik tegen mezelf dat het leven veel makkelijker zou zijn als ik nooit had gewonnen."

Zuipen

Shit houdt niet op: "Vakanties zijn een nachtmerrie. Ik ga normaal maar vier keer per jaar op vakantie en wacht totdat mijn vrienden mee kunnen. Ik ben al naar de Malediven geweest, maar ik ga toch liever naar Benidorm. Daar kijkt niemand naar je op. Daar kan je zo dronken worden als je maar wilt. Dat kan niet op de Malediven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie