OMG

Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  1. Newschevron right
  2. Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

Influencer Natalia Taylor was benieuwd of ze haar volgers kon doen geloven dat ze op een luxe vakantie op Bali was met foto's die ze maakte in de IKEA. Samen met een fotograaf ging ze naar het woonwarenhuis om daar een hele shoot te doen en de 'vakantiefoto's' vervolgens op haar Instagram te plaatsen. Wat bleek? Haar volgers trapten erin. Geloof niet alles wat je ziet op de gram, was de boodschap die de Amerikaanse vrouw hen wilde meegeven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Zoveel influencers zijn al betrapt op het faken van op een bestemming te zijn waar ze eigenlijk helemaal niet zijn."

Nep

Natalia plaatste de neppe Bali-foto's die ze gemaakt had in het woonwarenhuis op haar feed. Op haar Instagram Stories plaatste ze ondertussen video's die ze gemaakt had in de winkelketen, zodat het net leek alsof ze in een schattig appartement verbleef. Ook plaatste ze filmpjes die ze gejat had van andere Instagrammers die wél op vakantie in Indonesië waren.

Prank

Niemand had door dat Natalia helemaal niet op Bali was, zelfs haar echte vrienden niet. Uiteindelijk maakte ze in een vlog bekend dat ze haar volgers geprankt had. "Ik hou van jullie, jullie vertrouwen me zo erg. Ik beloof dat ik nooit meer tegen jullie zal liegen."

Ster advertentie
Ster advertentie