OMG

Jonge influencer onthult 50-jarige man te zijn

foto: Twitter: @azusagakuyuki / YouTube: MUNDO NEWSfoto: Twitter: @azusagakuyuki / YouTube: MUNDO NEWS
  1. Newschevron right
  2. Jonge influencer onthult 50-jarige man te zijn

Een Japanse influencer heeft heel Japan geschokt met een bizarre onthulling. Zo blijkt dat zij geen jonge chick is, maar een 50-jarige man. Als iemand je ooit vraagt waarom je trust issues hebt, laat diegene dan dit artikel zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Iets raars aan foto's

De 'jonge' motorrijder @azusagakuyuki heeft op Twitter iets meer dan 18k volgers en tweet op 'haar' account over 'haar' liefde voor motors. Verschillende volgers merkten echter wat raars op aan sommige foto's.

Zo postte de influencer op 11 februari een foto van 'haar' motor, waar in eerste instantie niets mee aan de hand leek te zijn. Totdat meerdere mensen begonnen in te zoomen op het spiegeltje van de motor en een oudere man met een smartphone in zijn handen opmerkten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opgespoord

Een Japanse tv-show besloot om tot de bodem uit te zoeken wat er aan de hand was. Na wat research werd de influencer opgespoord en wat bleek? De persoon achter het account is inderdaad een man van 50 jaar.

De man deelde zijn geheimen in de tv-show en toonde hoe hij zijn foto's bewerkt door niets meer dan de app FaceApp te gebruiken. Hij vertelde dat hij veel volgers wilde en dat het niet zou lukken door foto's van een oude man te posten. Daaraan voegde hij toe dat hij geniet van het bewerken van de foto's en de vele likes die hij krijgt op zijn posts.

En de prijs voor Best Catfisher Of The Year gaat naar...

Ster advertentie
Ster advertentie