OMG

Vrouw klaagt vriend aan omdat hij na acht jaar nog geen trouwaanzoek heeft gedaan

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vrouw klaagt vriend aan omdat hij na acht jaar nog geen trouwaanzoek heeft gedaan

De 26-jarige Gertrude Ngoma uit Zambia is er helemaal klaar mee. Haar vriend Herbert Salaliki heeft haar namelijk nog steeds geen trouwaanzoek gedaan na een relatie van acht jaar. Dit terwijl hij het haar wel beloofd had. Gertrude heeft nu antwoorden nodig. En snel ook. Gaat die sprookjesdag nog komen of wat? Daarom sleept ze haar vriend voor de rechter om te eisen dat hij zijn toekomstplannen uiteenzet.

Niet serieus

Hoewel haar vriend de bruidsschat al heeft betaald, vertelde Gertrude in de rechtbank dat haar vriend de relatie niet serieus neemt, meldt nieuwssite Tuko. "Hij is nooit serieus geweest, daarom heb ik hem voor de rechter gesleept. Ik verdien antwoorden wat betreft onze toekomst." Maar Gertrude heeft nog een ander groot probleem. Zo twijfelt ze aan de loyaliteit van haar vriend, omdat hij sms'jes zou uitwisselen met een andere vrouw.

Geen geld voor bruiloft

Ter verdediging vertelde Herbert dat de communicatie tussen de twee slecht is, omdat Gertrude hem niet de aandacht schenkt die hij nodig heeft. Ook gaf hij aan dat hij wel met Gertrude wil trouwen, maar nog niet genoeg geld zou hebben voor een bruiloft.

Bijleggen buiten de rechtbank

Helaas kon de Zambiaanse rechtbank niet veel betekenen voor Gertrude, omdat de twee niet getrouwd zijn. Ja, natuurlijk, wrijf het er maar in. De rechter oordeelde dat het koppel hun geschillen buiten de rechtbank moeten bijleggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie