OMG

Mensen vinden deze bodybuilder op Jennifer Lopez lijken

foto: Links: Jay From Houston/ Rechts: Jennifer Lopez
  1. Newschevron right
  2. Mensen vinden deze bodybuilder op Jennifer Lopez lijken

Bodybuildster Jay Garay krijgt vaak te horen dat ze zo erg op Jennifer Lopez lijkt. De 250.000 volgers van Jay from Houston, zoals ze op Instagram heet, zien veel gelijkenissen tussen haar en Jenny from the Block.

Stempel

Jay doet niet per se haar best om op J.Lo te lijken. Toch wordt ze regelmatig bestempeld als haar dubbelganger of tweelingzus. De eerste comments daarover begonnen in 2017. "Ik was gewoon normale selfies aan het nemen in mijn badkamer en mensen dachten dat ik Jennifer Lopez was, ze reageerden: 'Ben jij J.Lo?' Nee... ik ben Jay from Houston!", vertelde de Instagrammer eerder in een interview met ABC30.

Jay is vereerd dat mensen haar op Jennifer Lopez vinden lijken. "Ze is mijn idool. Ze is iemand naar wie ik opkijk sinds ik een klein meisje was. Het is heel vleiend."

Niet lijken

Natuurlijk zijn er ook heel veel mensen die de gelijkenissen tussen Jay en Jennifer helemaal niet zien. "Er is maar één echte J.Lo, dit is gewoon een bodybuilder", schrijft iemand in een comment. Hoewel Jay op sommige foto's misschien op de wereldberoemde zangeres lijkt, zijn er ook veel foto's die het tegendeel bewijzen.

Connie Pena

Iemand die wel als twee druppels water op Jennifer Lopez lijkt, is de Mexicaans-Peruviaanse Connie Pena. Zij heeft er dan ook haar werk van gemaakt om op te treden als Jennifer Lopez-dubbelganger.

Ster advertentie
Ster advertentie