OMG

Emotionele ontmoeting: vader houdt zijn dochtertje voor het eerst vast

  1. Newschevron right
  2. Emotionele ontmoeting: vader houdt zijn dochtertje voor het eerst vast

Ongegeneerd zitten huilen tijdens All You Need Is Love: het is voor velen inmiddels vast onderdeel geworden van kerstavond. Gisteren zaten er maar liefst 2,3 miljoen Nederlanders aan de buis gekluisterd voor de welbekende kerstspecial. Robert ten Brink heeft weer zijn uiterste best gedaan om families en geliefden bij elkaar te brengen, want ''Niemand mag met kerst alleen zijn!''

Liefde in bolivia

Blijkbaar zaten er ook dit jaar weer genoeg mensen in Nederland zonder hun geliefden, want RTL wist dit keer een uitzending van drieënhalf uur vol te krijgen. Eén van de mensen die net voor de feestdagen een groot gemis voelde, was Talisha. Ze woont in Wijk aan Zee, maar heeft een lange periode in Bolivia gewoond voor haar opleiding. Daar kwam ze John tegen, waar ze een langdurige relatie mee kreeg en uiteindelijk ook zwanger van werd.

Telefonische bevalling

Het was de bedoeling dat John haar snel zou volgen naar Nederland, maar het lukte niet om de noodzakelijke papieren in orde te krijgen. Daardoor moest Talisha ook de bevalling fysiek alleen doen; John kon er alleen telefonisch bij zijn.

''Dat is niet hoe je het voor je ziet, maar we hebben het er het beste van gemaakt.''

Zonder succes

Carolina werd geboren, maar John heeft haar nog nooit in zijn handen kunnen houden. De familie heeft alles geprobeerd om John naar hier te halen, maar zonder succes. Gelukkig is daar Robert ten Brink, want wat de gewone mens niet lukt, lukt hem natuurlijk wel.

Emotioneel

Er volgt een emotionele ontmoeting tussen vader en dochter, waarbij papa John niets anders kan uitbrengen dan: ''De reis was lang.'' Een prachtig moment, maar de dankbaarheid van Talisha’s moeder Karin is misschien nog wel het meest aandoenlijk om te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie