OMG

Tinders meest naar rechts geswipede man is weer single

  1. Newschevron right
  2. Tinders meest naar rechts geswipede man is weer single

De man die bekend staat als Mr Tinder, is weer terug op de markt. De 29-jarige Stefan-Pierre uit Engeland heeft via Instagram laten weten dat hij na een klein jaartje weer single is.

Mr Tinder

Stefan-Pierre behaalde in 2017 de headlines toen hij door Tinder uitgeroepen werd tot de meest gewilde man op de datingapp. In totaal swipeden een recordaantal van 14.600 gebruikers de Engelsman naar rechts.

Vriendin

De wereldwijde publiciteit leverde hem niet alleen tienduizenden volgers op zijn social media op, hij hield er ook een vriendin aan over. Hij kreeg namelijk- na een vijfjarige zoektocht op Tinder - een relatie met Natasha Boon, een deelneemster van X-Factor UK. Gek genoeg leerde hij haar niet kennen via de datingapp, maar gewoon op de 'ouderwetse manier': via een gemeenschappelijke vriend.

Single

Helaas hebben de twee deze maand een punt achter hun relatie gezet. Aan Daily Star vertelt hij dat ze toch niet goed bij elkaar pasten. Stefan-Pierre geeft zijn zoektocht naar de ware echter niet op. De zelfbenoemde influencer wil eerst de break-up verwerken en gaat daarna weer op zoek naar een leuke dame: "Ik zou niet weten waarom ik niet terug zou gaan op Tinder, dus ik ben binnenkort weer actief op de app."

Ster advertentie
Ster advertentie