OMG

Luxe hotelovernachting in de ruimte? Vanaf 2027 is het mogelijk!

foto: Orbital Assembly Corporationfoto: Orbital Assembly Corporation
  1. Newschevron right
  2. Luxe hotelovernachting in de ruimte? Vanaf 2027 is het mogelijk!

Mis jij jouw vakantietripjes momenteel heel erg en ben je toe aan wat inspiratie voor als de coronacrisis straks voorbij is? Dan is er in 2027 waarschijnlijk iets wat je goed zal bevallen: een luxe hotelovernachtig in - jawel - de ruimte!

Productie begint in 2025

Het hotel wordt ontwikkeld door het bedrijf Orbital Assembly Corporation, die ook al samenwerken met Elon Musks bedrijf SpaceX. De plannen voor het hotel zitten momenteel in de ontwikkelingsfase en per 2025 zouden deze daadwerkelijk in productie moeten gaan.

Plek voor 400 man

In het hotel moet plek komen voor 400 gasten, die via een vlucht van SpaceX naar het ruimtestation gebracht zullen worden. De kamers zullen bestaan uit individuele ruimtes die vastzitten aan het roterende wiel, wat het 'hart' van het hotel vormt. Verder zal het hotel onder andere over een bioscoop, spa, sportschool, meerdere restaurants en een bibliotheek beschikken. Volgens de makers beschikt het hotel over een luxe ambiance en zal het welzijn van de gasten de eerste plek komen te staan.

Hoeveel een kamer precies zal gaan kosten, is nog niet bekend, maar bij een budgetaanbieder zul je er waarschijnlijk niet snel eentje tegenkomen...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie