OMG

Kapper scheert zich kaal tijdens knipbeurt om vriend met kanker te steunen

foto: TikTok: neftabarberfoto: TikTok: neftabarber
  1. Newschevron right
  2. Kapper scheert zich kaal tijdens knipbeurt om vriend met kanker te steunen

Soms kunnen kleine acties een enorme impact maken. Zo ook de actie van de Spaanse kapper Joel, die zichzelf uit steun kaal scheerde tijdens de knipbeurt van zijn beste vriend, die momenteel kanker heeft. De video ging viraal en raakte veel mensen.

'Je bent niet alleen'

De video werd op TikTok gedeeld door Neftali Martin, die op dit moment een kankerbehandeling ondergaat. Neftali is zelf kapper en hij liet zich knippen door zijn goede vriend en collega Joel. Om het moment waarin hij afscheid neemt van zijn haar vast te leggen, legde Neftali zijn mobiel neer om het te filmen.

Terwijl Joel Neftali kaal scheerde, zei hij uit het niets: "Je bent niet alleen", waarna hij plotseling zijn eigen haar kaal begon te scheren. Die actie raakte Neftali, die in tranen uitbarstte. "Joel zei tegen mij dat hij zich kaal zal blijven scheren, totdat mijn haar weer gaat groeien. Voor wie hem niet kent: Joel is niet alleen mijn collega, voor mij is hij als een broer. Ik hou van je bro", schrijft Neftali op Instagram. De video is inmiddels al meer dan negen miljoen keer bekeken op TikTok.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Echte vriendschap'

Maar Joel was niet de enige die zijn hoofd kaal scheerde als steunbetuiging aan Neftali. Zo scheerden nog drie andere collega's zich kaal. "We willen deze weg samen met jou bewandelen", laten zij aan Neftali weten. "Samen, zoals we dat altijd zijn geweest. Deze reis ga je niet alleen maken. We willen je laten zien wat echte vriendschap betekent, want we zijn allemaal een."

Ster advertentie
Ster advertentie