OMG

Meisje zet gepofte dorito te koop op eBay, krijgt bijna 100.000 dollar aangeboden

foto: eBay
  1. Newschevron right
  2. Meisje zet gepofte dorito te koop op eBay, krijgt bijna 100.000 dollar aangeboden

Het ziet ernaar uit dat een Australische tiener binnenkort de transactie van haar leven gaat maken. Het 13-jarige meisje heeft namelijk een gepofte dorito te koop gezet op eBay. De dorito werd afgelopen dinsdag te koop aangeboden voor 0,99 dollar en inmiddels is er maar liefst 99.999 dollar geboden op het zoutige tortillachipje.

Verkopen of opeten?

Het meisje deelde op TikTok een video waarin ze de unieke dorito toonde. In het filmpje stelt ze haar volgers de vraag of ze het zoutje moet opeten of dat het wellicht waardevol genoeg is om te verkopen. Het antwoord op die vraag is duidelijk en niet veel later zette de TikTokker de gepofte dorito te koop op eBay voor 0,99 dollar. Binnen no time werden er duizenden dollars geboden op de dorito met als hoogtepunt een bod van 99.999 dollar. Met nog vier dagen te gaan kan het zomaar zo zijn dat dit bedrag overschreden wordt en de tiener in één klap ruim 100.000 dollar rijker is.

foto: eBay

Gepofte dorito

Komt vaker voor

Het is overigens niet de eerste keer dat mensen bereid zijn om extreem hoge bedragen neer te tellen voor unieke lekkernijen. Zo werd begin vorige maand een kipnugget van McDonalds, inclusief saus, voor 99.997 dollar verkocht op eBay. De vorm van de kipnugget leek sprekend op de personages uit de game Among Us.

Ster advertentie
Ster advertentie