OMG

Rihanna rouwt om vermoorde neef: ''Afgelopen nacht hield ik je nog in mijn armen''

foto: Instagram: Badgirlriri
  1. Newschevron right
  2. Rihanna rouwt om vermoorde neef: ''Afgelopen nacht hield ik je nog in mijn armen''

Voor Rihanna zal deze kerst altijd een pijnlijke herinnering blijven. Gisteren vierde ze nog kerst met haar neef Tavon Alleyne en een dag later werd hij doodgeschoten op straat op Barbados. Rihanna postte foto's van haar neef op Instagram, met daarbij een emotionele boodschap.

''Rust zacht neef. Ik kan niet geloven dat ik je afgelopen nacht nog in mijn armen hield. Ik had nooit kunnen denken dat dit de laatste keer was dat ik jouw warmte zou voelen. Ik hou van je, voor altijd. #stopwapengeweld.''

Op weg naar huis

Tavon Alleyne zou rond zeven uur 's avonds in de richting van zijn huis zijn gelopen. Hij werd daar benaderd door een man, die een aantal keer op hem schoot. Vervolgens vluchtte de schutter, die nog niet is gevonden. De 21-jarige Tavon werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan zijn verwondingen. Dit meldt Nation News.

vuurWapengeweld

De hashtag #stopgunviolence, die ook Rihanna gebruikt, is niet nieuw. Wapengeweld is niet alleen op Barbados, maar ook in de Verenigde Staten een groot probleem. Jaarlijks sterven er meer dan 10.000 mensen door wapengeweld. Obama heeft na de verschrikkelijke schietpartij op een school in Oregon geprobeerd om de wapenwetten te verscherpen. Wegens politieke tegenstand in het Congres en de machtige wapenlobby is dit helaas niet gelukt.

Ster advertentie
Ster advertentie