OMG

Ophef: Trolls-pop maakt 'seksueel geluid' bij indrukken 'vagina-knop'

foto: YouTube @ Coldirty Bastard
  1. Newschevron right
  2. Ophef: Trolls-pop maakt 'seksueel geluid' bij indrukken 'vagina-knop'

Sinds deze week draait de kinderfilm Trolls: World Tour in de bioscoop en daar hoort natuurlijk een speelgoedlijn bij. Een Amerikaanse vrouw was echter nogal verbaasd over de Trolls-pop van haar dochter. Wanneer je de knop tussen haar benen namelijk indrukt, maar de pop namelijk een nogal 'opvallend' geluid...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seksuele geluiden

De vrouw wist niet wat ze hoorde toen ze haar dochter de knop zag indrukken. "Tussen de benen van de knop zitten een knop, op haar edele delen, en als je er op drukt maakt ze deze geluiden." De vrouw doet vervolgens zelf voor wat er gebeurd. "Oeh", "Ah", "Wheeh!", klinkt het wanneer ze de 'vagina-knop' indrukt. De geluiden zijn vanaf 1:35 te horen in de video. "De pop maakt serieus seksuele geluiden en ik vind het beangstigend", stelt ze

Bizar!

De moeder is niet blij met de pop en gaat een klacht indienen. "Sorry, maar op de verpakking staat helemaal niets over deze knop. Ik vind het bizar!"

Gemengde reacties

De reacties zijn nogal verdeeld. Sommige mensen omschrijven haar als een 'Karen', anderen vindt dat ze gelijk heeft. "Dit is geen Karen-aanklacht, dit is echt serieus. Walgelijk!"

Uit de schappen

Nadat er een petitie online kwam waarin een verbod op de pop werd geopperd, heeft Hasbro besloten de pop uit de schappen te halen. Dat meldt CBS News.

Bekijk hierboven de video en oordeel zelf.

Ster advertentie
Ster advertentie