OMG

Paniek op vliegveld Atlanta nadat vuurwapen reiziger plots afgaat

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Paniek op vliegveld Atlanta nadat vuurwapen reiziger plots afgaat

Op het Hartsfield-Jackson Atlanta International vliegveld kregen reizigers zaterdag de schrik van hun leven. Het vuurwapen van een reiziger ging plotseling af nadat hij in paniek raakte bij de douane. Dat heeft de Transportation Security Administration (TSA) laten weten.

Verboden item

De 42-jarige man wilde met een vuurwapen in zijn bagage door de douane. Toen de douane-ambtenaar na het scannen van de bagage zei dat hij een verboden item zag, raakte de man in paniek. Hoewel de man zijn tas niet mocht aanraken, greep hij naar het vuurwapen waardoor het afging. De man is daarna met het wapen op de vlucht geslagen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Video's

Volgens een politiewoordvoerder vielen er geen gewonden, maar het zorgde wel voor paniek. Op video’s is te zien hoe doodsbange reizigers de vertrekhal uit rennen of zich op de grond verborgen houden. Inmiddels zijn er arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen de man van wie de identiteit al bekend was bij de autoriteiten. Hij wordt beschuldigd van wapenbezit, het afvuren van een vuurwapen, het dragen van een verborgen wapen op een commerciële luchthaven én roekeloos gedrag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie