OMG

Politie start grote zoekactie naar inbreker, blijkt pratende Nijntje-pop te zijn

foto: ANP KIPPA
  1. Newschevron right
  2. Politie start grote zoekactie naar inbreker, blijkt pratende Nijntje-pop te zijn

Een beveiliger van de Grondstoffen- en Afvaldienst in Almere Haven kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag de schrik van zijn leven toen hij een stem hoorde op het terrein van de dienst. De beveiliger dacht een inbreker te horen, maar na een zoekactie werd duidelijk wie de 'inbreker' was, namelijk een pratend stuk Nijntje-speelgoed. Dat meldt Omroep Flevoland.

Noodknop

De beveiliger van de Grondstoffen- en Afvaldienst dacht dat een inbreker op het recyclingperron rondliep dat al gesloten was. Toen hij ergens een stem vandaan hoorde komen, aarzelde hij geen moment en drukte hij op de noodknop, waarna de politie naar het terrein snelde.

"Joehoe, hier ben ik"

Meerdere politieagenten omsingelden het terrein en startten een grote zoekactie naar de mogelijke inbreker. De agenten schrokken zich een hoedje toen ze een stem hoorden die zei: "Joehoe, hier ben ik. Zoek me dan." Uiteindelijk werd de boosdoener gevonden in een afvalbak. Het bleek slechts om een pratende Nijntje-pop te gaan, waar kinderen verstoppertje mee kunnen spelen.

Ster advertentie
Ster advertentie