OMG

Vrienden catfishen vriend op Tinder en Snapchat

foto: Unilad
  1. Newschevron right
  2. Vrienden catfishen vriend op Tinder en Snapchat

Drie vrienden van ene Ben uit het Engelse Essex hebben hem geweldig geprankt rond de kerstdagen. De studenten Fergus, Koray en Benan maakten een nepprofiel aan op Tinder en Snapchat en benaderden hun vriend voor wat 'dirty talk' en wisselden een 'dirty picture' uit. Arme Ben viel voor de charmes van zijn matties, terwijl hij al eerder voor een catfish was gevallen. Sommige mensen leren het nooit.

Dickpic

Benan vertelde UNILAD dat hun vriend Ben al eerder voor de charmes van iemand was gevallen die niet bestond. "Hij had al eerder een dickpic naar een meisje gestuurd. Het leek destijds nep en na wat onderzoek vonden we 'haar' foto's bij een ander profiel. We waarschuwden hem daarna om voortaan op te letten met wat hij online deed en dezelfde dag kwamen we met dit plan om hem uit te testen. We gingen er niet vanuit dat hij na de vorige catfish nog zo dom zou zijn en anders zou hij zijn lesje wel leren."

Moeilijke prank

De vrienden hebben Ben een paar dagen aan het lijntje kunnen houden, maar dat was moeilijker dan ze dachten. "Hij sprong een gat in de lucht van enthousiasme, omdat hij zo'n mooi meisje als match had gevonden." Ondertussen zaten zij in dezelfde kamer berichtjes naar Ben te sturen. Laten we hopen dat Ben nu zijn lesje wel heeft geleerd!

Ster advertentie
Ster advertentie