OMG

Madame Tussauds dumpt Trump in container: "We maken plaats voor volgende president"

foto: Facebook: Madame Tussauds Berlinfoto: Facebook: Madame Tussauds Berlin
  1. Newschevron right
  2. Madame Tussauds dumpt Trump in container: "We maken plaats voor volgende president"


Madame Tussauds in Berlijn weet het zeker: Joe Biden wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten. Daarom heeft het bekende wassenbeeldenmuseum Donald Trump tijdelijk in een vuilcontainer geplaatst om "plaats te maken voor de volgende president."

'Alvast plaatsmaken'

Trump wordt omringd door blauwe vuilniszakken en bordjes met verschillende bekende uitspraken, zoals 'Fake News!' en 'You are fired!'. Op een ander bordje staat 'I love Berlin'. Of Trump nog steeds zo blij is met Berlijn, valt te betwijfelen na deze ludieke actie. Wie Trump in de vuilniscontainer wil zien, moet snel zijn, laat Madame Tussauds weten op Instagram. "De Amerikaanse verkiezingen staan ​​voor de deur en we maken alvast plaats voor de volgende president. Je kunt Trump nog tot en met zondag in deze opstelling aanschouwen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Peilingen

Zekkie Taouss, die de Amerikaanse verkiezingen fanatiek volgt, vertelde onlangs in Turn Up! wat zijn verwachtingen zijn. "Biden doet het best goed in de peilingen. Hij staat ongeveer 10 procent voor op Trump." Dat betekent volgens Zekkie echter nog niet dat de Democraten al feest kunnen vieren. "Je zou denken: Biden wint dit easy. Maar laten we niet vergeten hoe dat ging in 2016. Toen kreeg Hillary Clinton de meeste stemmen, maar werd zij toch niet de president. Dat kwam omdat Trump de kiesmannen binnenhaalde."

De Amerikaanse presidentsverkiezingen vinden aanstaande dinsdag 3 november plaats.

Ster advertentie
Ster advertentie