OMG

Australische privéschool onder vuur na ernstige pesterijen van échte 'Mean Girls'

foto: Instagram @meangirls
  1. Newschevron right
  2. Australische privéschool onder vuur na ernstige pesterijen van échte 'Mean Girls'

Een groep échte Mean Girls op de Australische privéschool St. Catherine's in Melbourne heeft wereldwijd voor geschokte reacties gezorgd, omdat ze hun klasgenoten en leraren terroriseerden.

drinken urine

Volgens The Herald Sun en Daily Mail zorgde een groep meiden die op de extreem dure privéschool (33.000 pond per jaar!) zat voor een helse schooltijd. Zo zouden ze tijdens een kamp een meisje overtuigd hebben om haar eigen urine te drinken. De pesters hadden haar wijsgemaakt dat haar puistjes zouden verdwijnen als ze dat zou doen.

muren besmeurd met bloed

Toen de eigenaar van het kamp erachter kwam dat dit gebeurd is, was geen enkele leerling van de St. Catherine's school nog welkom en werd iedereen weggestuurd. Dat konden de Mean Girls niet echt waarderen: eenmaal terug op school trokken ze het fonkelnieuwe behang van de muren en bekladden de muren met bloed.

'studenten incident'

Studenten en ouders bleven extreem geschrokken en vol walging achter. De politie is niet ingeschakeld, hoewel de directrice van de school wel op te hoogte is van de gebeurtenis. ze noemt het een "studenten incidident".

"De school heeft op dit incident betrokken gereageerd en de studenten zijn volgens de protocollen van onze school gestraft. De school zal hier verder geen commentaar op geven."

empowerment

St. Catherine's staat bekend om een goede reputatie op het gebied van het opleiden van jonge vrouwen. De school pronkt met empowerment onder de studenten.

Ster advertentie
Ster advertentie