OMG

Man (20) die zijn 'vrouw' 16 jaar niet heeft gezien, vindt haar weer op Twitter

  1. Newschevron right
  2. Man (20) die zijn 'vrouw' 16 jaar niet heeft gezien, vindt haar weer op Twitter

Zestien jaar geleden 'trouwde' de toen vierjarige Jack met zijn crush uit de kleuterklas. Inmiddels is hij twintig en heeft hij de foto's van de bruiloft teruggevonden. De bijzondere herinnering aan deze dag deelde hij op Twitter. "Ik heb mijn vrouw al 16 jaar niet gezien. Geen wonder dat ik last heb van bindingsangst", schreef Jack er voor de grap bij. Zijn tweet ging viral en werd door tienduizenden twitteraars gedeeld. Zo vond hij zijn 'vrouw' na al die jaren weer terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

trouwen
Jack, die momenteel rechten studeert in Engeland, vertelt aan Buzzfeed dat hij maar weinig herinneringen heeft aan zijn romantische dag. "Maar ik kan me nog herinneren dat ik haar ten huwelijk vroeg achter een boom en dat de kleuterschool daar iets mee wilde doen." De school besloot daarom aan het einde van het schooljaar een nepbruiloft te organiseren voor Jack en het meisje waar hij verliefd op was. "Het was een feestje voor alle kinderen, maar het draaide erom dat wij zogenaamd met elkaar trouwden."

Viral

Jack vond een paar weken geleden de foto's van zijn 'bruiloft' terug toen hij op bezoek bij zijn opa was. Hij besloot ze te delen met zijn Twittervolgers. "Het was zo schattig en ik vond het een soort afleiding van alles wat er nu gaande is in de wereld", vertelt hij aan Buzzfeed. Jack had alleen niet verwacht dat het bericht zo viral zou gaan.

Doordat zoveel mensen Jacks tweet deelden, was al vrij snel het meisje van de foto gevonden: Rena. Zij had de foto's nooit eerder gezien. "Ik weet niet waarom mensen het zo serieus namen, maar ik ben er blij om. De foto's zijn zo schattig", zegt ze. "Ik weet nog dat mijn oudere neefjes en nichtjes en mijn ouders zaten te kijken hoe ik naar het 'altaar' liep."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bruiloft

Natuurlijk hoopt heel Twitter dat Jack en Rena met elkaar gaan afspreken en er mogelijk ooit een échte bruiloft komt. Maar die kans is klein. Jack heeft al een relatie. Hij wilde alleen de nostalgische herinnering aan zijn nepbruiloft delen om wat good vibes te verspreiden.

- Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday -

Ster advertentie
Ster advertentie