OMG

Messi verrast 11-jarige vakantieganger met spontaan potje beachsoccer

foto: Instagram: mcc111000
  1. Newschevron right
  2. Messi verrast 11-jarige vakantieganger met spontaan potje beachsoccer

Wat de 11-jarige Mackenzie O'Neill is overkomen, is waarschijnlijk de droom van heel veel jongens (en mannen). Samen met zijn familie was hij op vakantie op Antigua, een eiland in de Caribische Zee. Toen hij rustig een balletje aan het trappen was op het strand, bood iemand hem aan om mee te spelen. En dat was niet zomaar iemand, nee, het was toevallig een van de beste voetballers ter wereld: Lionel Messi.

Panna

De Argentijnse FC Barcelona-speler voetbalde vervolgens samen zijn zoontje Thiago een tijdje met de jongen op het tropische strand. Voor de Schotse Mackenzie, die in zijn hometown keeper is, was het een droom die uitkwam. Aan CNN vertelde hij dat hij niet nerveus was: "Ik was op het begin een beetje zenuwachtig, maar daarna deed ik gewoon wat ik het liefste doe. Het was geweldig om hem te zien bewegen. [...] Het beste gedeelte was toen ik hem bijna een panna gaf!"

Droomvakantie

De volgende dagen chillde Mackenzie hier en daar nog wat met Messi en zijn familie. De profvoetballer sprak trouwens weinig Engels, maar volgens Mackenzie vertaalde zijn vrouw alles voor hem. Op Messi's laatste dag speelde de Schotse vakantieganger nog een potje tegen Thiago, met Messi aan de zijlijn. "Hij zag eruit alsof hij blij was om zijn kind normaal te zien spelen met een ander kind", aldus Mackenzie.

- Goed nieuws is geen nieuws? Nee hoor, bij FunX telt positief nieuws net zo goedl! #feelgoodfriday -

Ster advertentie
Ster advertentie