FunX Rotterdam

Jongen (17) doodgestoken in Rotterdam-Zuid, moeder gewond naar ziekenhuis

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jongen (17) doodgestoken in Rotterdam-Zuid, moeder gewond naar ziekenhuis

Een 17-jarige jongen is dinsdag bij een steekpartij in Rotterdam-Zuid om het leven gekomen. De moeder van de jongen raakte ook gewond tijdens de tragische gebeurtenis.

Traumahelikopter

Rond 09.30 uur kregen de hulpdienst een melding van de steekpartij in de Meester Arendstraat in Rotterdam-Charlois. Naast de ambulance kwamen ook de brandweer, politie en een traumahelikopter ter plaatse. De politie meldt op Twitter dat het slachtoffer nog werd gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.

'Enkele jongemannen binnengedrongen'

Ook de 44-jarige moeder van de jongen raakte gewond aan haar arm, waarna zij is overgebracht naar het ziekenhuis. Details zijn nog onduidelijk. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding was. Wel vertelden omwonenden aan het AD dat "enkele jongemannen de woning zijn binnengedrongen".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stop geweld

Je hoort het steeds vaker in het nieuws: gewelddadige incidenten, mishandeling en wapenbezit onder jongeren. Dat geweld nooit de oplossing is, hoeven we je niet te vertellen. Maar wat is dan wél de oplossing? En waar komt dat onveilige gevoel en de drang om wapens te dragen vandaan? Lees hier alle verhalen over wapenbezit en zinloos geweld.

Ster advertentie
Ster advertentie