STER Advertentie
STER Advertentie

Rotterdamse scholen doen het goed

Woensdag 15 januari 2014 - 16:00 uur

|

Door:

Kavita

De regio Rijnmond heeft sinds kort acht excellente scholen. Op deze scholen worden meer dan goede resultaten behaald. Staatssecretaris Sander Dekker reikte de stempels "Excellente School 2013" uit aan maar liefst 76 scholen in heel Nederland. Serkan sprak met Martin Bootsma, die als jurylid ook langsging bij deze scholen. "Ik ben de afgelopen twee jaar dat ik in de jury zit vaker positief verrast dan teleurgesteld. Er is ontzettend veel kwaliteit in het onderwijs in Nederland en dat zien we vaak niet."

Volgens Martin werkt de aanduiding "Excellente School" ook stimulerend voor andere scholen."Ik denk dat in Rotterdam een flink aantal scholen hun nek hebben uitgestoken en gewoon trots zijn op wat ze doen en dat ook heel graag willen uitdragen. Dus in dat opzicht is Rotterdam in vergelijking met andere grote steden wel een voorloper en verdienen ze een compliment."

Populair op FunX.nl

  • Het gespierde lichaam van Jennifer Lopez (49) lijkt haast onwerkelijk

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Famke Louise en Ronnie Flex vertellen ongemakkelijk over hun relatie

  • Uniek: scheidsrechter scoort tijdens voetbalwedstrijd!

  • Nabestaande van overleden bruidegom bij ongeluk A12 deelt emotioneel bericht

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.rotterdam.20128-rotterdamse-scholen-doen-het-goed"}